octubre 8, 2017 - No Comments!

Una multinacional còpia a una petita empresa.

La idea devia semblar bona a una empresa multinacional ja que als pocs mesos estava aplicant aquest mateix sistema a les seves bates.

Va ser llavors quan ZoMummade ens va preguntar si hi havia alguna cosa que fer.
I no era una situació fàcil per a elles ja que no són una empresa gran i encara no tenien registrades les patents de les bates, solament tenien al seu favor haver estat les primeres a oferir-les però poc podrien fer si una multinacional començava a oferir la seva idea.

Vam acordar que el millor que es podia fer era arribar a un acord extrajudicial ja que el que a elles els interessava era parar les vendes, no guanyar un judici. Es va enviar un burofax al departament legal de l'empresa multinacional demanant el cessament immediat de la venda i la retirada del producte del mercat.

I, a pesar que la directora de màrqueting defensava el producte com a propi, finalment el departament legal del grup d'empreses va accedir al cessament immediat de la comercialització dels productes, així com al redisseny de les campanyes de publicitat on apareixia el producte.

Una vegada solucionat el problema les vam assessorar perquè poguessin protegir els seus productes en el futur i evitar trobar-se de nou en situacions semblants.

Published by: admin in Proyectes

Leave a Reply