setembre 18, 2017 - No Comments!

En Josep a la fi va poder jubilar-se tranquil·lament i oblidar-se dels problemes que li causava el seu ex soci.

En Josep (nom fictici atès que el client prefereix mantenir la seva identitat oculta) ja estava jubilat quan ens vam conèixer. Va arribar al despatx desolat. El seu ex soci l’havia implicat en greus problemes.

En Josep havia deixat la societat feia més de cinc anys, havia venut la seva part al seu ex soci per un euro però li seguien arribant reclamacions de proveïdors, d'hisenda i d'altres creditors. Li demanaven responsabilitat solidària d'una societat de la qual ell creia que no formava part des de feia anys. Però no era així ja que el seu ex soci mai va declarar la venda.

Quan van arribar les primeres reclamacions de proveïdors, en Josep es va espantar per la magnitud de la quantitat reclamada. Fins i tot va decidir separar-se de la seva dona per salvar el pis on vivien amb la seva filla.

Les reclamacions no van cessar, els bancs seguien demanant-li pagaments de la societat i va rebre una carta d'Hisenda on se l’obligava a pagar 30.000 euros en recàrrecs per la separació. Aquesta carta va ser el que va fer que Josep acudís al despatx. Quan va arribar buscant ajuda només va preguntar si hi havia alguna cosa a fer ja que ell creia que no. Però sí que hi era.

El primer que vam fer va ser recórrer la proposta de liquidació i recàrrecs d'Hisenda. Van ser uns mesos angoixants pel client fins a tenir la resolució però va valer la pena quan vam veure que era favorable. Condonaven la totalitat del deute. També vam recórrer l'execució de l'IVA des que en Josep havia deixat la societat i també va obtenir un resultat favorable.

En paral·lel, reclavem la separació judicial de la societat i remetíem a l'ex soci tots els pagaments que en Josep havia anat avançant des que va deixar la societat. Finalment, vam arribar a un acord amb els altres creditors i amb el banc pel pagament dels deutes, rebaixant considerablement l'import a pagar. Amb tot, en Josep va poder tornar a estar tranquil i gaudir de la seva jubilació. El que hauria d'haver pogut fer tots aquests anys.

Published by: admin in Proyectes

Leave a Reply